Ποιότητα

H Lab NewMed διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων ανώτερης ποιότητας και ασφάλειας προς τον ασθενή, καλύπτοντας θεραπευτικές κατηγορίες γενικής παθολογίας και αισθητικής κοσμετολογίας.

Εφαρμόζουμε τους διεθνείς κανονισμούς και λειτουργούμε αυστηρά μέσα στο πλαίσιο της νομοθεσίας έχοντας πρωτεύουσα επιδίωξη την επένδυση σε νέες τεχνολογίες και ερευνητικά προγράμματα για να ανταποκριθούμε στις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές που θέτουμε οι ίδιοι.

Και αυτό το καταφέρνουμε γιατί :

  • Στηρίζουμε και σεβόμαστε τον εργαζόμενο και την οικογένειά του, χαράζουμε από κοινού νέες στρατηγικές που θα εξασφαλίσουν το αύριο της εταιρείας και κατ΄ επέκταση τις θέσεις εργασίας .
  • Διακινούμε προϊόντα δοκιμασμένα, αποτελεσματικά, αλλά κυρίως προϊόντα που παρασκευάζονται με γνώμονα την ασφάλεια του ασθενή και δεν παύουμε στιγμή να ερευνούμε και να εισάγουμε καινοτόμες μεθόδους θεραπείας.
  • Στεκόμαστε με σεβασμό απέναντι στο θεσμικό ρόλο του έλληνα φαρμακοποιού παρέχοντας του σκευάσματα, συνταγογραφούμενα και μη, άριστης ποιότητας.
  • Είμαστε δίπλα στον γιατρό, ενημερώνοντας τον για κάθε νέο προϊόν, προλαμβάνοντας τις απορίες του και χτίζοντας μια δια βίου σχέση εμπιστοσύνης.
  • Η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια που προσφέρουν τα προϊόντα μας είναι δοκιμασμένη και αναγνωρισμένη και από τους επίσημους φορείς και τους καταναλωτές.