Εταιρεία

Η εταιρεία lab. NewMed ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2010, με εξειδίκευση στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς και κύριο αντικείμενο εργασίας την εισαγωγή και διακίνηση φαρμακευτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας.

Στόχος της lab. NewMed είναι, η βελτίωση της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα άριστης ποιότητας προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης, που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών της.

Η εταιρεία lab. NewMed είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος εταιρειών όπως :

Εκτός όμως από τα προϊόντα κοσμετολογίας και τα εξειδικευμένα προβιοτικά, η Lab.New-Med ειδικεύεται σε προϊόντα μεσοθεραπείας, καθώς επίσης και σε φάρμακα γενικής παθολογίας.

Η Εταιρεία προσφέρει στους διευθυντές και τους υπαλλήλους της μια πλούσια σειρά λύσεων κατάρτισης. Μέσα από τέτοιες λύσεις κατάρτισης, διευθυντές και υπάλληλοι ενισχύουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους, ενώ ταυτόχρονα επεκτείνεται η συνολική οργανωτική δυνατότητα της Εταιρείας.

Το επιχειρηματικό πνεύμα που επικρατεί και ο υποδειγματικός κώδικας συμπεριφοράς εξασφαλίζει στους εργαζόμενους, ένα υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού.

Με εδραιωμένη την φιλοσοφία του προσανατολισμού προς το άτομο, και με συνεχή επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, η Εταιρεία μπορεί να επωφεληθεί από τις άνευ προηγουμένου αλλαγές που μεταβάλλουν τον χώρο της υγείας και την ομορφιάς, καθώς και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά στο αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα, διάφανη εμπορική πολιτική και ειλικρινή επικοινωνία.

Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται είναι :