Ανθρώπινο Δυναμικό

Η επιλογή των ανθρώπων μας γίνεται μέσα από μια πολύ αυστηρή, διαρκή διαδικασία, γιατί πιστεύουμε ότι μόνο έτσι θεμελιώνουμε την τεχνολογική μας πρωτοπορία. Έτσι, το ανθρώπινο δυναμικό της lab. NewMed pharmaceuticals απαρτίζεται από στελέχη, με πολυετή εμπειρία και καταξιωμένα στο χώρο των ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Οι επαγγελματίες υγείας, ενημερώνονται σχετικά με τις πρόσφατες θεραπευτικές εξελίξεις, από μία πολύ καλά εκπαιδευμένη και αφοσιωμένη ομάδα επιστημονικών συνεργατών, άρτια καταρτισμένων, κατά το πλείστον πτυχιούχων Πανεπιστημιακών σχολών, η οποία επισκέπτεται ανελλιπώς τους ιατρούς, οργανώνει επιστημονικά συμπόσια σε όλη την Ελλάδα, και συμμετέχει σε εθνικά και διεθνή συνέδρια.

Η μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία της εταιρείας εδράζεται αποκλειστικά, όπως είναι φυσικό, στο έμψυχο δυναμικό της, που αποτελείται από άτομα με τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα (πτυχιακοί, μεταπτυχιακοί τίτλοι), αλλά πάνω απ΄ όλα με τα ουσιαστικά προσόντα που απαιτεί η επιχειρηματική δραστηριοποίηση, στον χώρο γύρω από το ιατρικό λειτούργημα.

Στηριζόμαστε στις σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού, που με πάθος, πείσμα και μαχητικότητα έχουμε αναπτύξει στην εταιρεία μας.

Με άριστες συνθήκες εργασίας, συνεχή εκπαίδευση και ανάδειξη των δεξιοτήτων των συνεργατών μας, έχουμε δημιουργήσει ένα δυναμικό και αναπτυγμένο δίκτυο πωλήσεων με έμφαση στην ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας, παραμένοντας σταθεροί στη φιλοσοφία μας η οποία είναι: σεβασμός προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.