Probio Relief

probio-RELIEF

Το PROBIO RELIEF είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν για την αντιμετώπιση του προβλήματος της δυσκοιλιότητας για ενήλικες και παιδιά.

Η δυσκοιλιότητα είναι το πιο κοινό και δυσάρεστο γαστρεντερικό πρόβλημα που επηρεάζει περίπου το 12-27% του γενικού πληθυσμού. Η δυσκοιλιότητα μπορεί να είναι είτε προσωρινή ή ακόμη και ένα χρόνιο πρόβλημα.
Η χρόνια δυσκοιλιότητα συχνά ξεκινά κατά την παιδική ηλικία και το ποσοστό των παιδιών που υποφέρουν από αυτή βρίσκεται μεταξύ 1-30%.

Μέχρι σήμερα η δυσκοιλιότητα στην παιδική ηλικία συχνά αντιμετωπίζονταν με καθαρτικά. Δυστυχώς, όμως μόνο το 60% των παιδιών που πάσχουν από δυσκοιλιότητα θα αντιδράσει ικανοποιητικά σε αυτού του είδους την θεραπεία και μόνο περιστασιακά.
Ως εκ τούτου, απαιτούνται εναλλακτικές θεραπείες με προβιοτικά που στοχεύουν στη διατήρηση της ισορροπίας της μικροβιακής χλωρίδας του εντέρου.

Για την θεραπεία με το PROBIO RELIEF επελέγησαν έξι διαφορετικά βακτηριακά στελέχη (ευεργετικοί μικροοργανισμοί).

Τρία μπιφιντοβακτήρια:
Bifidobacterium bifidum
Bifidobacterium lactis
Bifidobacterium longum)

Και τρεις λακτοβάκιλλοι:
Lactobacillus casei
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus rhamnosus

Μοναδική Ecologic δράση

Τα παραπάνω βακτηριακά στελέχη επελέγησαν με κριτήριο την ικανότητά που έχουν να δρουν ανασταλτικά στους μικροοργανισμούς που προκαλούν την δυσκοιλιότητα αλλά και για την ικανότητα τους να παράγουν γαλακτικό οξύ με αποτέλεσμα την βελτίωση της λειτουργίας του εντέρου.

Το Probio Relief είναι προϊόν ειδικής διατροφής, με προβιοτικά ειδικά σχεδιασμένα για την άμεση βελτίωση της δυσκοιλιότητας προσφέροντας :

-Αποκατάσταση της συχνότητας και ποιότητας των κενώσεων

-Αντιμετώπιση του πόνου

-Ενίσχυση των περισταλτικών κινήσεων του εντέρου.

 

*Για περαιτέρω πληροφορίες να ζητηθεί η συμβουλή ενός επαγγελματία υγείας

New-med pharmaceuticals
  • Στοιχεία Επικοινωνίας

   address Λ. Κηφισίας 32
   Μαρούσι 15125, Αθήνα
   phone
   Τηλ. +30 210 6832821
   Fax. +30 210 6832841
   mailbox
   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   Εγγραφή στο Newsletter

  • Πιστοποιήσεις