Μεσοθεραπείες

 1. Incresse
 2. Lypolesse
 3. Revitalesse
 4. Fullnesse
 5. Whitenesse
 6. Firmnesse
 7. Cellulite
Τι είναι οι μεσοθεραπείες;

Περιγράφηκε για πρώτη φορά στη Γαλλία από τον γιατρό PISTOR το 1958.

«Μεσοθεραπεία είναι μια μέθοδος θεραπείας, που έχει επινοηθεί για τον έλεγχο του πόνου, ή ασθενειών, με εφαρμογή  μικρο- ενέσεων στο σημείο του ανθρώπινου σώματος, όπου είναι αισθητός  ο πόνος ή εμφανής η ασθένεια».

Έτσι αποφεύγεται η από του στόματος λήψη φαρμάκων,  που πρώτα εισέρχονται  στο στομάχι και  μέσω του αίματος στο σημείο του πόνου, της βλάβης, της ασθένειας ή της διαταραχής.

Η Μεσοθεραπεία εισάγει το ίδιο υλικό - συστατικό μέσω πολλαπλών μικρο-ενέσεων μέσα ή γύρω από το σημείο του προβλήματος, ποτέ βαθύτερα από υποδόρια ή ενδοδερμικά.

Χρησιμοποιείται ευρέως τόσο στην αισθητική ιατρική για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας, για την γήρανση του δέρματος όσο και σε αγγειακά προβλήματα, σε δερματικά προβλήματα, στην τριχόπτωση...

Οφέλη Μεσοθεραπείας

Η Μεσοθεραπεία έχει πολλά οφέλη. Μερικά είναι εγγενή, και άλλα γίνονται εμφανή όταν η μεσοθεραπεία  συγκριθεί με άλλες τεχνικές γλυπτικής του σώματος, όπως η λιποαναρρόφηση.

Η Μεσοθεραπεία έχει ένα ευρύ φάσμα χρήσεων. Είναι σε θέση να μειώσει ή να εξαλείψει την κυτταρίτιδα, καθώς επίσης είναι αποτελεσματική στην τοπική εναπόθεση λίπους.

Μπορεί να εξαλείψει ακόμα και την χαλάρωση του δέρματος, παθήσεις του δέρματος όπως η ακμή και ραγάδες, καθώς και την τριχόπτωση.

Η Μεσοθεραπεία μπορεί να εξαλείψει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, σε αντίθεση με άλλες θεραπείες, όπως η λιποαναρρόφηση, οι οποίες μπορούν μάλιστα να επιδεινώσουν την κατάσταση. Σε αντίθεση με την λιποαναρρόφηση, με την  μεσοθεραπεία το λίπος δεν εμφανίζεται  σε νέους τομείς. Τα οφέλη της μεσοθεραπείας φαίνονται άμεσα.

Κατά μέσο όρο, οι ασθενείς μεσοθεραπείας βλέπουν βελτίωση μετά από δύο έως τρεις συνεδρίες.

Η Μεσοθεραπεία μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε περιοχή του σώματος. Μπορεί να δώσει ακριβή θεραπεία σε περιοχές όπως το πρόσωπο, το λαιμό, και τα βλέφαρα, καθώς και μεγάλες περιοχές όπως τους γλουτούς, τους γοφούς, τους μηρούς.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη και  δεν χρειάζεται  γενική αναισθησία. Έτσι δεν παρουσιάζονται οι επιπλοκές μια ολικής αναισθησίας.

Η Μεσοθεραπεία δεν απαιτεί  νοσηλεία και δεν θα διαταράξει την επαγγελματική σας ζωή ή την καθημερινότητα.

Η επιτυχία της μεσοθεραπείας είναι εύκολο να μετρηθεί. Θα χάσετε πόντους γύρω από την περιοχή θεραπείας. Περιοχές που πριν είχαν κυτταρίτιδα τώρα θα είναι απαλές και σφιχτές.

Μετά την μεσοθεραπεία, δεν χρειάζονται επίδεσμοι ή ενδύματα συμπίεσης.

Οι παρενέργειες και τους κινδύνους της μεσοθεραπείας είναι ήπιες, ιδιαίτερα σε σύγκριση με εκείνες της λιποαναρρόφησης και οποιασδήποτε χειρουργικής επέμβασης που περιλαμβάνει γενική αναισθησία.

Η θεραπεία είναι απλή και γρήγορη.

New-med pharmaceuticals
  • Στοιχεία Επικοινωνίας

   address Λ. Κηφισίας 32
   Μαρούσι 15125, Αθήνα
   phone
   Τηλ. +30 210 6832821
   Fax. +30 210 6832841
   mailbox
   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   Εγγραφή στο Newsletter

  • Πιστοποιήσεις